ENCARDIA Live @ THE BOX

15 Μαρ 2018

Ο επόμενος προορισμός του προγράμματος «Μουσική του Κόσμου», είναι η Κάτω Ιταλία. Η ταραντέλα, οι χοροί, οι ρυθμοί και τα αρώματα της ευρύτερης λεκάνης της Mεσογείου, κατακλύζουν το χώρο του ΤΗΕ ΒΟΧ –έτσι, για να υποδεχτούμε καλύτερα την άνοιξη.

ΠΕΜΠΤΗ 15 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

ENCARDIA Live @ THE BOX

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: 21.00

Ένα βράδι Πέμπτης αλλιώτικο από τα άλλα αφού στο σαλόνι του «The BOX» (Δορυλαίου 12, Πλ. Μαβίλη), σας ετοιμάζουμε μία στενή, σχεδόν προσωπική συνάντηση με τους Encardia. Χωρίς μικρόφωνα και προκαταλήψεις, θα ακούσουμε τα καινούργια τραγούδια και τις ιστορίες τους και ίσως και να χορέψουμε μαζί τους. Δεν πρόκειται για παράσταση ούτε για συναυλία. Μια φιλική μουσική συνάντηση είναι, από αυτές που έχουμε τόσο πολύ ανάγκη.

Το παρόν εκείνο το βράδυ από την πλευρά των encardia.τον θα δώσουν οι:

Κώστας Κωσταντάτος: Φωνή, μαντολίνο, βιολί, νταούλι
Βαγγέλης Παπαγεωργίου: ακορντεόν φυσαρμόνικα, τραγούδι
Μιχάλης Κονταξάκης: κιθάρα, τραγούδι
Ναταλία Κωτσάνη: τραγούδι, κρουστά
Δημήτρης Τσεκούρας: Κοντραμπάσο, τραγούδι
Γιάννα Χαμαλέλη: Χορός

Πληροφορίες

Ημερομηνία: Πέμπτη 15η Μαρτίου 2018
Ώρα έναρξης: 21.00
Τιμή: 10 ευρώ με κρασί ( μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων)
Εισιτήρια / Κρατήσεις θέσεων: στο 210 6463788 και στο ταμείο του ΤΗΕ ΒΟΧ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Όλες οι βραδιές του προγράμματος «Μουσική του Κόσμου» εντάσσονται στην σειρά ακουστικών συναυλιών που εγκαινίασε πέρυσι το ΤΗΕ ΒΟΧ. Αυτό σημαίνει μουσικές παραστάσεις σε ένα ιδιαίτερο και εντελώς μη συναυλιακό χώρο όπου ανερχόμενοι ή καταξιωμένοι καλλιτέχνες θα παρουσιάζουν unplugged τη μουσική τους σε ένα σκηνικό που θα θυμίζει την οικειότητα και την αμεσότητα ενός prive live στο σαλόνι μας.

Έτσι εκείνο το βράδυ στο σαλόνι μας…
– Θα σερβίρουμε μόνο κρασί (λευκό ή κόκκινο), κερασμένο από εμάς
– Θα σας παρακαλέσουμε να μην καπνίζετε – βλάπτει σοβαρά την υγεία του καλλιτέχνη. Προβλέπεται διάλειμμα στη συναυλία και ανοιχτός χώρος μπροστά ή στην πίσω αυλή του ΤΗΕ BOX όπου μπορούμε να αμαρτήσουμε ελεύθερα.
Θα σας παρακαλέσουμε να έχετε τα κινητά σας στο αθόρυβο – To live θα είναι unplugged! Ας μην υποχρεώσουμε τον καλλιτέχνη να αυτοσχεδιάζει κάθε φορά για να ενσωματώσει στο τραγούδι το ringtone του καθενός μας…